Dacă sportul înseamnă pentru tine pasiune, dacă vrei să obții o calificare în fitness și visezi să aduci un impact asupra altor oameni prin promovarea unui stil de viață sănătos, Fitness Education School are răspunsul potrivit pentru tine – Curs de Instructor de Fitness & Personal Trainer. Cursul este acreditat național și internațional de Ministerul Muncii, Ministerul Educației Naționale și Autoritatea Națională pentru Calificări.

Discipline studiate în cadrul cursului

Te vor ghida constant traineri cu vastă experiență în industria finess-ului. Vei avea ocazia să studiezi discipline precum: anatomie, fiziologie, biomecanică, fitness și culturism, doping, nutriție, prim-ajutor, tehnici de masaj și comunicare.

Când și unde se desfășoară cursul

Cursul însumează 80 de ore de teorie și practică și se desfășoară în 4 weekend-uri consecutive. Locația cursului este: Social Gym – Str. Logafat Tautu, Nr. 66, Bucuresti

Examenul de absolvire

La finalul cursului vei susține un examen ce constă într-o probă teoretică și una practică, în prezența comisiei de evaluare din cadrul Autorității Naționale pentru Calificări.

Competențe dobândite în cadrul cursului

Misiunea noastră este să formăm cei mai buni antrenori și promitem ca, la finalul cursului, să pleci cu o multitudine de skill-uri . Vei fi pregătit să evaluezi nivelul de pregătire al clienților tăi, să le pui la punct programe personalizate de antrenament, în funcție de obiectivele fiecăruia, să le oferi consiliere în privința alimentației, să îi motivezi și, la nevoie, să le oferi primul-ajutor, pe scurt sa reprezinti cu succes ceea ce este un Personal Trainer.

Acte necesare pentru înscrierea la curs

Vei completa la sediul nostru o cerere de înscriere și un contract de formare profesională. În plus, vom mai avea nevoie de la tine de:

  • Certificat de nastere
  • C.I.
  • Ultima diploma de studii / Foaia matricola de absolvire a 12 clase
  • Certificat de căsătorie (dacă este cazul)
  • Adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea: Apt pentru efort
  • C.V.

Prețul cursului

Fitness Education School oferă cele mai mici prețuri de pe piață. Prețul cursului de Instructor de Fitness & Personal Trainer este de 1.400 lei și poate fi achitat în 3 rate, dintre care prima rată (500 lei) se achită la înscriere. La această sumă se mai adaugă taxa de eliberare a diplomei de absolvire, în valoare de 50 lei.