Dacă sportul înseamnă pentru tine pasiune, dacă întotdeauna ai frecventat cu plăcere clasele de aerobic, îți place să socializezi și ești gata să îți duci pasiunea la un nou nivel, Fitness Education School te așteaptă la Cursul de Instructor de Aerobic. Cursul este acreditat național și internațional de Ministerul Muncii, Ministerul Educației Naționale și Autoritatea Națională pentru Calificări.

Discipline studiate în cadrul cursului

La Fitness Education School luăm sportul în serios. Cei mai pregătiți traineri sunt gata să împărtășească cu tine noțiuni despre:  anatomie, fiziologie, biomecanica, comunicare si, evident, aerobic, acesta din urma fiind structurat in doua parti: o parte teoretica si una practica.

Când și unde se desfășoară cursul

Cursul însumează 80 de ore de teorie și practică și se desfășoară în 4 weekend-uri consecutive. Locația cursului este: Clubul Sportiv Ciprian Sora – Calea Piscului, Nr. 10, incinta Sălii Polivalente, Etajul 1, Sector 4, Bucuresti

Examenul de absolvire

La finalul cursului vei susține un examen ce constă într-o probă teoretică și una practică, în prezența comisiei de evaluare din cadrul Autorității Naționale pentru Calificări. Data examenului va fi anunțată cu 2 săptămâni înainte de susținere.

Competențe dobândite în cadrul cursului

Fitness Education School formează cei mai buni instructori de aerobic. La finalul cursului, vei fi pregătit să elaborezi clase de aerobic cât mai eficiente, dar și distractive pentru clienți și vei stăpâni foarte bine tehnicile de predare și de comunicare cu aceștia.

Acte necesare pentru înscrierea la curs

Vei completa la sediul nostru o cerere de înscriere și un contract de formare profesională. În plus, vom mai avea nevoie de la tine de:

  • Certificat de naștere
  • C.I.
  • Ultima diploma de studii / Foaia matricola de absolvire a 12 clase
  • Certificat de căsătorie (dacă este cazul)
  • Adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea: Apt pentru efort
  • C.V.

Prețul cursului

Fitness Education School practică cele mai mici prețuri de pe piață. Prețul cursului este de 1.500 lei și poate fi achitat în 3 rate, dintre care prima rată (500 lei) se achită la înscriere. La această sumă se mai adaugă taxa de eliberare a diplomei de absolvire, în valoare de 50 lei.