Dacă îți place să dansezi și ești gata de o nouă provocare, te așteptăm la Cursul de Instructor de Dans, la Fitness Education School. Fiind foarte bine structurat, acest curs oferă toate informațiile necesare unui începător și totodată, surplusul de know-how care face diferența între un pasionat și un expert, celor care au deja un bagaj de cunoștințe în spate. Cursul este acreditat national și international, de Ministerul Educației și Ministerul Muncii, deci vei putea profesa în orice țară din Uniunea Europeană.

Discipline studiate în cadrul cursului

Vei invata de la experți în domeniu notiuni de anatomie si fiziologie, tehnici de comunicare eficiente inrelatia instructor-client, tehnici de baza ale dansului, stiluri de dans (dans modern, contemporan, clasic), istoria dansului, terapia prin dans, contributia dansului la dezvoltarea fizico-psihica a individului, beneficiile dansului, tehnici de introducere a elementelor de dans in cursurile de aerobic.

Când și unde se desfășoară cursul

Cursul însumează 60 de ore de teorie și practică și se desfășoară doar în weekend. Locația cursului este: Sala Fetno Wellness – Calea Vacaresti, Nr. 203A, Bucuresti

Examenul de absolvire

La finalul cursului vei susține un examen ce constă într-o probă teoretică și una practică, în prezența comisiei de evaluare din cadrul Autorității Naționale pentru Calificări. Data examenului se anunță cu două săptămâni înainte.

Competențe dobândite în cadrul cursului

Misiunea noastră este să formăm cei mai buni instructori de dans și promitem ca, la finalul cursului, să pleci cu o multitudine de skill-uri. Vei fi pregătit să elaborezi coregrafii și vei cunoaște foarte bine tehnicile de predare a dansului. Vei stăpâni, de asemenea, tehnicile de comunicare eficientă cu clienții.

Acte necesare pentru înscrierea la curs

Vei completa la sediul nostru o cerere de înscriere și un contract de formare profesională. În plus, vom mai avea nevoie de la tine de:

  • Certificat de naștere
  • C.I.
  • Ultima diploma de studii/Foaia matricolă de absolvire a 12 clase
  • Certificat de căsătorie (dacă este cazul)
  • Adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea: Apt pentru efort
  • C.V.

Prețul cursului

Fitness Education School oferă cele mai mici prețuri de pe piață. Prețul cursului este de 1.100 lei și poate fi achitat în 3 rate, dintre care prima rată (500 lei) se achită la înscriere. La această sumă se mai adaugă taxa de eliberare a diplomei de absolvire, în valoare de 50 lei.