Cursul Tehnician Nutriționist se adresează pasionaților de wellness, sănătate și sport, profesioniștilor din domeniul fitness-ului care doresc să facă alegeri și recomandări nutriționale pe baza unor cunoștințe solide și corecte, celor care doresc să dobândească cunoștințe despre nutriție pe care să le folosească în beneficiul propriu sau să dezvolte propria afacere, să lucreze în instituții publice, grădinițe. școli etc. Cursul este acreditat național și internațional de Ministerul Muncii, Ministerul Educației Naționale și Autoritatea Națională pentru Calificări.

Discipline studiate în cadrul cursului

Fitness Education School se mândrește cu traineri cu vastă experiență, pregătiți să împărtășească cu tine noțiuni despre anatomia si fiziologia tubului digestiv, principii de alimentatie, modalitati de evaluare a statusului nutritional, alimentatia in functie de varsta, boli de nutritie si metabolism, nutritie sportiva.

Când si unde se desfășoară cursul

Cursul, format din ore de teorie și practică se întinde pe durata a 6 luni și se desfășoară numai în weekend. Locația cursului este: Fitness Education School – B-dul Gheorghe Sincai, Nr. 11, Sc. 1, Ap. 1, Parter, Bucuresti.

Examenul de absolvire

La finalul cursului vei susține un examen ce constă într-o probă teoretică (test grilă) și una practică (studiu de caz), în prezența comisiei de evaluare din cadrul Autorității Naționale pentru Calificări. De asemenea, veți pregăti si un proiect final.

Competențe dobândite în cadrul cursului

Pe parcursul cursului, vei dobândi o multitudine de skill-uri. La final, vei fi pregătit să elaborezi planuri nutriționale și regimuri alimentare pentru diverse instituții, să recomanzi suplimente nutritive, în funcție de obiectivele clienților. Vei putea colabora cu succes cu centre wellness, cluburi de fitness, firme de catering, spitale, azile de bătrâni, grădinițe sau after-school-uri.

Acte necesare pentru înscrierea la curs

Vei completa la sediul nostru o cerere de înscriere și un contract de formare profesională. În plus, vom mai avea nevoie de la tine de:

  • Certificat de naștere
  • C.I.
  • Ultima diploma de studii / Foaia matricola de absolvire a 12 clase
  • Certificat de căsătorie (dacă este cazul)
  • Adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea: Apt pentru efort
  • C.V.

Prețul cursului

Fitness Education School oferă cele mai mici prețuri de pe piață. Prețul cursului este de 2.000 lei și poate fi achitat în 4 rate, dintre care prima rată (500 lei) se achită la înscriere. La această sumă se mai adaugă taxa de eliberare a diplomei de absolvire, în valoare de 50 lei.